Jdi na obsah Jdi na menu

POSTNÍ KAPKY 2024

10. 2. 2024

Postní kapky 2024 - pozvání

 
Chvála Kristu
Bratři a sestry, postní doba začíná ve středu 14. 2. 2024.
Rád bych Vás opět informoval o Postních kapkách. Letošní téma - BOŽÍ SLOVO. Můžete těšit na citace z apoštolské exhortace Verbum Domini - O Božím slově - papeže Benedikta XVI. a inspirativní impulzy. I letos je obsah doplněn o nahrávky všech postních písní z Kancionálu, texty křížových cest a k dispozici bude také denní pobožnost. Věřím, že Kapky budou opět inspirativní.

WEB POSTNÍ KAPKY
Veškerý obsah najdete na adrese  www.postnikapky.cz
  • Pobožnost na každý den
  • Liturgická čtení
  • Citace z apoštolské exhortace Verbum Domini papeže Benedikta XVI. o Božím slově
  • Inspirativní impulzy
  • Nahrávky postních písní z Kancionálu
  • Křížové cesty
  • Zpovědní zrcadla ke zpytování svědomí
  • Další audio, foto i video 

E-MAIL POSTNÍ KAPKY
Protože jste v minulém roce odebírali postní kapky v elektronické podobě, tak jsem tento Váš e-mail zařadil do seznamu odběratelů a každý den ráno od Popeleční středy (do Květné neděle) v něm najdete nové texty. E-mail tedy již znovu nepřihlašujte přes webový formulář na internetových stránkách.
Pokud e-maily nechcete dostávat, stačí odpovědět na tuto zprávu a do obsahu napsat slovo NEPOSÍLAT a Váš e-mail vymažu.

MOBILNÍ APLIKACE
Postní kapky budou opět k dispozici jako mobilní aplikace pro telefony s Androidem. Stáhnout si ji můžete na Google Play  Aplikaci si aktualizujte po neděli 11. 2. 2024, kdy vyjde letošní finální verze. (AplikacI pro iOS se letos nepodařilo připravit. Postní kapky můžete v telefonu sledovat ve svém internetovém prohlížeči.)
SMS POSTNÍ KAPKY
A pokud Vám bude stačit zasílání biblických inspirací formou SMS, přejděte na tuto webovou stránku a přihlaste své mobilní číslo.

PROSBA NA ZÁVĚR
Pokud chcete aktivitu Postní kapky podpořit, můžete pozvání šířit mezi své blízké a přátele: - přepošlete tento e-mail - sdílejte facebookovou stránku Postní kapky 2023- nebo využijte přiložené soubory. Díky. 

Přeji požehnaný den.
P. Petr Hofírek

A JAK BUDOU VYPADAT LETOŠNÍ E-MAILOVÉ KAPKY? PODÍVEJTE SE.

Dnešní modlitba

Bože, ty shromažďuješ ve své církvi lidi ze všech národů, aby společně vyznávali tvé jméno; dej, ať všechny, kdo jsou pokřtěni, spojuje upřímná víra a tvořivá láska. Amen

Verbum Domini - o Božím slově

image-proxy.png

Citace z apoštolské exhortace Verbum Domini papeže Benedikta XVI. o Božím slově. Postní inspirace k přemýšlení i zpytování svědomí.

Biblický citát

 

image-proxy.jpeg

POSTNÍ KAPKY 2024 NA WEBU

image-proxy--1-.jpeg