Jdi na obsah Jdi na menu

VYCHOVÁVEJTE SVÉ DĚTI VE VÍŘE, K LÁSCE K BOHU A K BLIŽNÍMU

12. 5. 2019

VYCHOVÁVEJTE SVÉ DĚTI VE VÍŘE, 

K LÁSCE K BOHU A K BLIŽNÍMU

dsc05702.jpg

dsc05692.jpg dsc05729.jpg

Děkujme Bohu za každé stvoření, které přijde na svět. Je to velké tajemství. Dítě je krásné stvoření a rodiče při jeho narození dostávají největší úkol, vychovat ho ve víře, k lásce k Bohu a k bližnímu," řekl v neděli 11. května 2019 přítomným rodinám, které dorazily na POUŤ RODIN na Maria Hilf u Zlatých Hor, diecézní biskup František Václav Lobkowicz

"Protože dáváte dětem svou lásku, oni vám zase dají lásku svou, když to budete nejvíce potřebovat, třeba až ve chvílích umírání.

Hora Boží dar nad Zlatými Horami je místem modliteb k Panně Marii Pomocné za všechny nastávající matky a za ochranu nenarozených dětí. Pan biskup se proto nezapomněl zmínit, právě na POUTI RODIN, o největší bolesti dnešní doby, kterou je zabíjení nenarozeného, nebo nově narozeného života.

Prosím vás, vždy přijímejte s láskou děti, které Vám Bůh dává. Je to strašná zloba této společnosti, když ročně umře několik desítek tisíc dětí. Místo, aby je rodiče s láskou přijímali, objali a políbili je hned po narození, nepřijmou je do svého života. Je to veliký dar a nic krásnějšího, než se podívat do dětských očí, skutečně není.

více fotografií zde:

https://farnost-dolni-benesov.estranky.cz/fotoalbum/rok-2019/pout-rodin---maria-hilf-u-zlatych-hor---11.5.2019/